Tuesday, December 6, 2011

Hate it !!

Still kena bagi salam walaupun tengah geram + marah nie !!
  • Firstly, sebab blog puteri lah ! kan puteri dah penah bagitau ! blog puteri rosak pasal 'benda' tu ! to sesapa yang baru menjengah masuk blog puteri yang buruk ni, sila refer entry yang lama2 kay ? >.<

  • Secondly, pasal facebook chat ! ohho ! nonono ! chatbox okay, cuma ada orang tu chat ngan puteri...and..she makes me angry ! wanna know why? jap lagi puteri bagitau !


Hurm ! tulah sebabnya ! btw, nak tanya sikit nie, header baru yang puteri buat ni okay ke tak ? hihi. Husna kata lawa ! hehek.. :P
.
.
.
lagi satu scroll bar kat sblah kanan and bawah korang, warna dia okay ke tak ? kalau tak okay, cepat2 lah bagi feedback yow !
.
.
.
okay ! ni nak citer pasal budak yang buat puteri marah tu..ni ha ! tengok gambar nie !

nampak tak ? tak nampak ? klik je lah ! atau halakan mouse korang kat gambar tuu. :)


kann ? dia buat puteri marah. ajak chat pastu tanya puteri sape ? of course lah pompuan, takkan bapok plak !! boleh dia tanya ? astaghfirullahalazim !! nak kata dia buta, rasanya tak kot..takkan tak nampak nama puteri kott. puteri dah terang2 taruk nama Puteri Nurain Syuhada kat facebook tu ! haiyaa...ini macam punya olang(orang) pun ada ka ? 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okeyh ! ni ada orang dah tagged puteri kat blog dia tau ! nak taknak, demi menghormati, puteri kenalah buat apa yang dia suruh !
*Blog Kak Fara*
.
.
  1. You must post these rules in your entry !
  2. Each person must post about themself in their jurnal.
  3. Answer the questions that tagger have set for you in their post and create 11 NEW questions for the people you have tagged to answer.
  4. You must choose 11 people to tag and link then to your post.
  5. Go to their page to tell them that you have tagged him @ her.
  6. NO TAG BACKK !
  7. No stuff in the tagging selection ''You are tagged if you are reading this''.
Let's start it with my intro :D
  • Puteri Nurain Syuhada bt. ******.
  • Puteri 
  • Gonna be 4teen next year
  • Malaysia :)
  • Chicken Chop + masakan ibu !
  • Ice Milo + sour drinks(some of them)
  • Single but only available to some people that I've stated in my mind xD
Ini soalan dari kak Fara :-
  • apa yang korang impikan sangat ?
  • suka makan apa ?
  • stay mana ?
  • korang anak keberapa daripada berapa adik-beradik ?
  • siapa idola korang ?
  • birthday korang bila ?
  • korang nak mas0k asrama tak ? kenapa ?
  • korang happy tak dengan hidup korang sekarang ? kenapa ? *kalau tak happy*
  • kalau diberi peluang keluar negara, korang nak g mana ?
Let's start the SESI SOAL JAWAB ! xD
*Puteri impikan sebuah keluarga yang bahagia pada masa akan datang dan harta yang melimpah-ruah ! hehehheheheh :)
*Puteri suka makan chicken chop ngan masakan ibu ! mantapp !!
*Puteri duduk kat area KL jew..nak tau kat ne ? heheh. Biarlah rahsiaaa ! *sengau*
*Haiyaa. Puteri ni anak tunggal, so no adik-beradik :)
*Idola ya ? erm, ramai...antaranya Nabi Muhammad S.A.W, Allahyarham Sudirman Hj. Arshad, Dato' Siti Nurhaliza and Johan Arrif As'ari ! hahahhahahah !
*my birthday ? 19th of August 19**. hehe.
*asrama ? erm, kadang2 tu nak jugak..tapi err, ntahlah...belum bersedia kowt :P
*happy ke tak dengan hidup ? erm, fifty-fifty lahh. kenapa ? perlu ke bagitau ? --''
*kalau diberi peluang keluar negara, Puteri nak pegi MAKKAH, KOREA ngan AMERIKA SYARIKAT kowtt ! hihihi :)
.
.
.
.
.
.
Soalan dari Puteri :-
  • Korang single ke dah berpunya ? *amboi soalan*
  • Jenama handphone korang ape ?
  • Korang selalu online @ update blog pakai apa ? laptop or computer @ handphone @ iPad ?
  • Korang pegi mana cuti ni ?
  • Korang suka haiwan apa ? kenapa ?
  • Korang suka pegi kem yang sekolah anjurkan ke tak ? kenapa ? *kalau tak suka*
  • Matapelajaran apa yang korang suka dan taksuka ? kenapa ? *sebab untuk m/p yang korang taksuke sangat tu*
  • Apa hadiah birthday yang paling korang sayang + simpan sampai sekarang ? siapa yang bagii ?
  • Korang nak kereta apa bila besar nanti ? 
  • Apa yang korang hajatkan sangat ?
  • Cuba bayangkan...korang tengah sedap tidur lena diulit mimpi..tiba-tiba h/p korang berdering minta diangkat. Korang nampak nama yang tertera pada handphone korang tu kawan korang sendiri...tanpa membuang masa, korang pun jawab..tiba2 dia cakap ''aku call just nak cakap hi''..apa perasaan korang ? or apa tindakan korang ?
Puteri nak tag :-
Wany # Husna # Faiz # Tasha # Aida # Tia @ Nelly # Adek Miza # Alia # Adek Nisa # 
p/s : sorry puteri cuma boleh tag 9 people jee :P
berjela-jela bet0l post kali nie :)
hihi !

1 comment:

Aku Mad said...

salam kenal dan follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © 2010 ♥ All Right Reserved by Puteri Nurain